tiistai 11. lokakuuta 2016

Ewald's

Ewald's ruokakauppa

Työskentelemme siis Ewald's -nimisessä elintarvikeliikkeesä. Liike koostuu suomalaisista, ruotsalaisista sekä tanskalaisista tuotteista. Luonnollisestikin myös asiakaskunta koostuu näistä kolmesta kansallisuudesta. Suurimmaksi osaksi kuitenkin liikkeessä pyörii suurimmaksi osaksi suomalaisia sekä ruotsalaisia. Tämän kautta ruotsin kieltäkin on pitänyt hieman palauttaa mieleen. Ei kuitenkaan tarvitse hätääntyä tai pistää sormea suuhun, sillä jo muutamalla sanalla pärjää pitkälle. 

Liikkeen julkisivusta. Kuten kuvassa näkyy teksti "röitä piisaa". (Töitä)
Liike itsessään on pieni sekä rauhallinen. Se tekee työskentelystä mukavaa. Suurin osa asiakkaista on jo monen vuoden kautta kanta-asiakas ryhmää omistajille. 

Työtehtävät

Tehtäviimme kuuluu luonnollisesti kuorman purku, hyllytys, hinnoittelu sekä espanjankielisten tuoteselosteiden kiinnittäminen tuotteisiin sekä kassatyöskentely. 

Syy tähän, että joudumme liimaamaan jokaiseen tuotteeseen espanjankieliset selosteet on se, että täällä lain mukaan jokaisessa ulkomaalaisissa tuotteessa täytyy olla espanjankielinen seloste. Se tuntuu hieman turhalta, sillä 99 prosenttisesti asiakkaista ei osaa lainkaan Espanjaa, mutta laki on laki. 

Liikkeen omistajat ovat mahtavat Kaj sekä Annika, jotka perustivat aikoinaan liikkeen tänne, keillä on kokemusta Espanjassa asumisesta jo yli muutama vuosikymmen. 

Asumme työpaikastamme noin 150 metrin päässä, joten työmatkallaan ei hirveästi hetkauta. Ai että!

Lisäämme jatkossa liikkeestä lisää kuvia! :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti