torstai 20. lokakuuta 2016

Torstai 20. Lokakuu

Näin kolmas viikko on lähtenyt käyntiin Espanjassa! Olemme kerenneet kierreskellä ympäri Costa Del Solia ja olemme löytäneet monia mukavia ja mielenkiinnostavia paikkoja. 

Plaza Mayor, Fuengirolasta Malagaan menevän junamatkan varrella oleva paikkakunta, josta suoraan junasta hypätessä pois muutaman metrin päästä saavut Plaza Mayorin ulkoilma kauppakeskukseen. 
Suhkot suuri paikka, ostoskeskus jossa ei näin sanottuna ole kattoa päällä, elikkä vaateliikkeet sekä monet muut ovat "ulkona". Kannattaa käydä paikan päällä, jos sattuu käymään tuolla alueella! 

Tutustuimme myös kahteen suomalaiseen Jyväskylän liepeillä asuvaan tyttöön, sattumoisesti kaupan kassalla! Seuraavan kerran ulkona kävellessä he tulivat taas vastaan ja siitä lähtien olemme nähneet ja kierrelleen ympäri paikkoja! 

Olemme mm. tehneet ruokaa yhdessä!


Kävimme myös viimeviikon sunnuntaina Malagan vanhassakaupungissa, mikä oli arkkitehtuuriltaan mielenkiinnostava ja näyttävä! 


Kävellessämme eteenpäin huomasimme mäen päällä olevan linnan, joten päätimme lähteä kävelemään sinne. Matka olikin aika raskas. Aurinko paistoi suoraan, ja huipulle menevät tiet olivat jyrkät. 





Kävimme vuoren huipulla katselemassa näkymiä linnasta. Sattuikin sopivasti että linnan kierroksesta ei perittykään sisäänpäsymaksua. Gibralfaron linna on Málagan kaupungin ja provinssin ikoni, joka on kuvattu sekä kaupungin että provinssin lippuun ja sinettiin. 900-luvulla rakennettu ja 1300-luvulla linnoitettu monumentti kohoaa maurilaisen Alcazaban linnoituksen yllä Montes del Malagan vuorijonolla.




Tässä me vuoren huipulla!



Sea life

Tiistaina meillä ei ollut töitä, ja päätimme lähteä käymään Benalmadenassa sijaitsevaan sea life -puistoon. Päästyämme juna-asemalle, tajusimme että puisto on rannalla, noin 4 kilometriä alamäkeen. Päästyämme kohteeseen ihailimme monenlaisia meren eläviä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti