tiistai 22. marraskuuta 2016

Mijas


Noin 20 minuutin bussimatkan päässä Fuengirolasta, sijaitsee vuoren kupeella kylä nimeltään Mijas. Kutsutaan myös nimellä valkoinen kylä, joka nimen mukaisesti on valkoinen, sillä kaikki rakennukset siellä ovat valkoisia. Kylä on erittäin vanha, sekä tunnettu myös siitä, että siellä valmistetaan sekä myydään useita tuotteita, jotka on tehty nahkasta. Esim. takkeja, laukkuja, vöitä..

Vuoren kupeessa olevasta kylästä näkyvät henkeäsalpaavat näkymät kauas merelle. Meren rannasta voit nähdä "kotikylämme" Fuengirolan.



Kuten normaalistikin, myös siellä kadut ovat täynnä pieniä ruokaloita, joista saat edullisesti esimerkiksi talon viiniä.


Mijas kylään bussi maksaa vain 1,15 €, ja busseja lähtee puolen tunnin välein Fuengirolan keskustasta, joten paikalle meneminen on todella helppoa!

Mijaksessa myös sijaitsee paikallinen erittäin pieni kahvila Maya Monkey Mijas, jossa myydään ja tehdään suklaata. Paikka on erikoinen siitä, että turistit saavat myös osallistua suklaan tekemiseen! Päätimme myös osallistua itsekkin. 

Ensiksi työntekijät kertovat erinomaisella englannin kielen taidolla ohjeet ja sitten aloitamme suklaan teon.  

Valutamme sulan suklaan muottehin, sekä lisäämme valitsemamme maut mukaan!  Esimerkiksi valmiita suklaanappeja, kuivattuja hedelmiä yms...




Lopputulos näyttää tältä. Kokemus oli hauska! 
Suklaan teko maksoi hieman yli 10 €, joka kattaa suklaanteon, sekä lopputuloksesta saat itse tekemäsi kolme levyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti